(ONLINE)WIJNAVONDEN & WORKSHOPS


BELEEF EEN SMAAKVOLLE & SPRAAKMAKENDE AVOND! 


Een (online)degustatieavond is de ideale gelegenheid om collega’s, zakenpartners, familieleden of vrienden te verrassen met een originele activiteit. Je beleeft een uiterst gezellige avond en je steekt er nog wat van op ook!


We kijken naar flessen en glazen, proeven zorgvuldig geselecteerde wijnen en plaatsen ze in hun wijnstreek. We leren de druivensoorten kennen, ontdekken het smaakpallet en bekijken welke wijnen bij welke gerechten passen. Tijdens de wijndegustatie krijgt u ruimschoots de tijd om vragen te stellen, want dit is natuurlijk een onuitputtelijk gespreksonderwerp.



Wat had u zelf in gedachten?

Had u graag een onlinedegustatie gepland? Laten we er eens vrijblijvend over praten of stuur een mail via ons contactformulier.


Aan welke dag had u gedacht voor uw onlinedegustatieavond? Aan welke wijnen of welke wijnstreek? Bel of mail ons en we wisselen vrijblijvend van gedachten.

Natuurlijk krijgt u van ons vele suggesties.

Van de prestigieuze cru’s tot verrassende ontdekkingen uit heel verscheiden landen de Vinotheek Nelis – Van Liedekerke is een reis voor elk smaakpalet, elke gelegenheid en elk budget


Op die tocht gaat u vergezeld van een ervaren gids die u graag terecht brengt met ware kennis en deskundig advies.  Degustatie op afspraak & Gratis uitleendienst van glazen.





Of geeft u graag een workshop cadeau? Dat kan!

Neem contact met ons op via het CONTACTFORMULIER